Over de kunst van het stellen van vragen en doorvragen(Digitale) vraagkaartjes voor een goed gesprek
Ben je op zoek naar vraagkaarten om een goed gesprek te voeren? Naar kaartjes met vragen om een gesprek te starten of met vragen waarmee je een ander beter kunt leren kennen? Dan hebben we hieronder hopelijk wat je zoekt.

Hieronder vind je namelijk onze vragenlijst met meer dan 200 vragen op (digitale) kaartjes om te stellen aan een ander.

Zoals je mogelijk reeds weet, bestaan onze vraagkaartjes uit een citaat van een bekend of minder bekend persoon, gevolgd door een vraag op een afbeelding (en voor mensen die niet of slecht kunnen zien daaronder de vraag als tekst). Soms zijn het meer beschrijvende vragen, soms meer filosofische vragen. Meer filosofische vragen vind je hier.

Zoals je zult zien, bestaat onderstaande lijst uit woorden. We hebben dit speciaal gedaan, zodat je niet weet welke vraag je gaat stellen of hebt gekozen. Hierdoor zijn de kaartjes ook uitermate geschikt om te gebruiken in een vragenspel.
 
Tip: een gesprek wordt pas echt een mooi gesprek als je niet over en weer vragen stelt, maar soms ook doorvraagt. In deze bijdrage vind je meer over de kunst van doorvragen. Zegt iemand bijvoorbeeld dat hij of zij altijd trouw is aan anderen, dan moet het ook makkelijk zijn om een voorbeeld te verzinnen. Wij zouden hier naar vragen. šŸ˜ƒ

De vragen