Waarschijnlijk ken je ons alleen maar van deze site. Maar goed nieuws: sinds 2017 zijn wij ook 'real life' te bewonderen. Met onze oldtimer Vraagzin-vragenbusje zijn wij namelijk te boeken voor evenementen.


Wat we hebben voor de bezoekers? Goede vragen en vraagtips natuurlijk!

Hoe we dit doen? De bezoekers van je evenement kunnen bij ons terecht voor een willekeurige vraag om te beantwoorden. Eventueel nemen we ook nog een podium mee, zodat ze de vragen ter plekke moeten of kunnen beantwoorden (dit stemmen we vooraf natuurlijk even met jou af; lang niet altijd zitten bezoekers van een evenement namelijk hierop te wachten). Maar al geef je ze alleen maar leuke en goede vragen: dit maakt het al anders dan weer een foodtruck šŸ˜‰

Ook kun jij - als organisator - de vragen bepalen. Dit is met name interessant als jij vragen wilt stellen aan je bezoekers (wat moeten we volgend jaar anders doen, zou je vrijwilliger willen worden bij ons, wil je doneren, lid worden, ...). Wil je op een leuke manier een hoge respons? Wij helpen je graag.

En natuurlijk nemen we ons busje - waar mogelijk en nodig - mee tijdens onze trainingen in de kunst van het stellen van vragen. Zo nemen we ons vraagbusje graag mee bij ons bezoek aan jouw lagere school. De leerlingen weten meteen als ze aan komen lopen: vandaag staan vragen centraal.

GeĆÆnteresseerd?
Neem contact met ons op!Lees ook: betere vragen stellen
Vind je het lastig om de juiste vraag te stellen? Of heb je geen tijd om ons eBook te bestuderen? Wij geven (inhouse) trainingen in de kunst van het stellen van vragen aan organisaties.

Met andere woorden: wanneer kunnen wij met onze vragenbus bij jou langskomen?

Meer informatie over onze traingingen vind je hier.